Hoi, mijn naam is

Nara Hoera! Geadopteerd!

 

 

Waarom een West-Siberische Laika?

Een laika is levendig, stabiel, gelijkmatig gehumeurd, zachtaardig, gevoelig en zeer aanhankelijk. Deze honden zijn zeker niet angstig en hebben een sterke persoonlijkheid. Lees meer over …

Temperament

Levendig, stabiel, gelijkmatig gehumeurd. Een krachtige sensibele hond met een uitgesproken passie voor jagen, waarbij hij al zijn zintuigen gebruikt en voor meerdere taken inzetbaar is. Hij is zeer mensvriendelijk, niet territoriaal en ondanks dat hij bezoek wel aankondigt, niet geschikt als waakhond.

Echte gezinshonden

Het zijn echte gezinshonden die wel beweging en geestelijke uitdagingen nodig hebben. Deze honden zijn prima geschikt voor actieve eigenaars die graag samen wandelen en joggen met hun hond. Hij is zeer mensvriendelijk, niet territoriaal en ondanks dat hij bezoek wel aankondigt, niet geschikt als waakhond. Lees meer …

Waar komen ze vandaan

Van oorsprong is de West-Siberische laika afkomstig uit West-Siberië. Onze honden komen uit Jakoetië of Republiek Sacha, een autonome republiek in de Russische Federatie. Het is verreweg het grootste deelgebied ter wereld en omslaat 18% van het Russische grondgebied. Het is ongeveer even groot als India.
Ongeveer 40% van Jakoetië ligt ten noorden van de poolcirkel en is bedekt met permafrost. Dat beperkt de groei van bomen in dit gebied.

Best geschikt voor

De West-Siberische Laika is vooral geschikt voor actieve mensen die er graag op uittrekken in de natuur.

Hier is Nara, een schitterende pup geboren op 8 januari 2024 in Yakutia en klaar om de wereld te verkennen! Nara is op zoek naar een liefdevol, permanent thuis waar ze haar speelsheid en vriendelijkheid volledig kan ontplooien. Deze charismatische dame houdt van mensen en maakt snel vrienden met haar aanstekelijke enthousiasme.

Nara is een unieke mix van een West-Siberische Husky vader en een Malamute moeder, een combinatie die haar niet alleen haar opvallende uiterlijk geeft, maar ook een avontuurlijke en liefdevolle aard. Malamutes staan bekend om hun vriendelijke en sociale karakter, eigenschappen die Nara duidelijk heeft geërfd. Ze is bijzonder goed in de omgang met mensen en andere honden, wat haar een perfecte toevoeging aan elk gezin maakt.

Ze is reisklaar en kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen met haar nieuwe familie. Haar ouders, beiden sterk en statig, hebben hun beste eigenschappen aan Nara doorgegeven: haar vaders intelligentie en de warme loyaliteit van haar moeder.

Deze kleine avonturier zal zeker het hart van haar nieuwe baasjes veroveren met haar speelse capriolen en vriendelijke ziel. Bent u klaar om Nara te verwelkomen in uw leven? Ze staat te popelen om liefde en vreugde in uw wereld te brengen!

Nara Hoera! Geadopteerd!

Kosten: 650,- euro

(inclusief alle vaccinaties, transport, paspoort en exclusief eventuele bijkomende onverwachte kosten bijv. bezoek aan dierenaarts in Nederland).

Stuur mij een berichtje

Over ons

Dogs To Homes is een website van de stichting Loyal Friend waar onze honden vandaan home. Het bijzondere aan de stichting is dat ze honden niet alleen redden maar ook gelijk socialiseren door een huiselijke sfeer te creëren. Bekijk deze video waar onze lieve Tatiana, de oprichtster van de stichting, vertelt over de honden.

Onze Lieve Laiki

In tegenstelling tot de Siberian Husky, is de (West-Siberische) Laika een vrij onbekende honden ras in Nederland en dat is heel erg jammer want een Laika is een prachte gezin's hond. Ze zijn zachtaardig, zeer sociaal, vriendelijk tegen vreemden, intelligent en leergierig, gevoelig en ontzettend aanhankelijk. Van oorsprong is Laika een ... lees meer

Cody

Cody

Cody is een van de vier lieve puppy's die deze...

Snowy

Snowy

Snow is een teefje van 2 maanden oud. Ze is...